• UA RU

Останні відгуки про фахівців у м. Васильків у категорії "Шпаклівка стін"

На цій сторінці ви зможете ознайомитися з останніми відгуками замовників про фахівців у категорії Шпаклівка стін. Відгуки не редагуються та не видаляються з сервісу
4
відгуки
в цій категорії
Замовник Лена відгук по замовленню "Вирівняти стіну фінішем на пофарбувати"
Василь чемний, пунктуальний та якісно виконав роботу. Сміливо можу рекомендувати цього майстра. Також додам, що Василь не тільки виконав роботи по шпаклівці та фарбуванню, а й допоміг з електрикою та опаленням. Приємна співпраця, дякую!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
15 січня 18:06
Замовник Андрей відгук по замовленню "Шпаклевка гипсокартона под покраску "
За три роки, вісім змінених робітників, безліч витраченного матеріала та нарешті мені пощастило, та я знайшов відповідального майстра! Станіслав - майстер на всі сто відсотків! Строки, якість, оптимальне використання ресурсів. Я раджу, всім, хто цінує свій час та кошти, не пожалкуєте!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
20 листопада 2021 14:50
Замовник Инна відгук по замовленню "Шпаклевка стен. "
Галина , Майстер своєї справи ! Все дуже гарно. До роботи відноситься відповідально. Пунктуальна. Поганих звичок не має , тому весь час присвячувала ремонту. Нарікань не маємо. Будемо ще звертать. Рекомендую.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
14 листопада 2021 19:32
Замовник Ann Yasenovaya відгук по замовленню "Выровнять стены "
Работа выполнена на отлично. Очень ответственный мастер своего дела. Исправил очень сложную ситуацию со стенами. Рекомендую однозначно.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
26 лютого 2018 18:08